5 Mart 2019 Salı

Kemik Koleksiyoncusu Film Konusu, Fragman ve Oyuncuları

Suç ve gerilim filmleri kategorisinde favorilerim arasında olan ve yine 90'ların sonunda vizyona girmiş bir film ile karşınızdayım.

Kemik Koleksiyoncusu Filmi

Denzel Washington gibi bir ustanın başrol oynaması filmi zaten yeterince cazip kılıyor iken, bir de yanına Angelina Jolie gibi bir güzelliği eklemek, pastanın kreması gibi bir detay olmuş...


Kemik Koleksiyoncusu Konusu


Kemik Koleksiyoncusu Angelina Jolie
Amerikanın Manhattan eyaletinde, farklı yöntemler ve geride ipuçları bırakmayı seven bir seri katil bulunmaktadır. Yalnız ipuçları derken, öyle basit ve anlaşılması kolay olan ipuçlarından bahsetmiyoruz. Ciddi bir zeka gerektiren bu bulmaca tarzı ipuçlarını çözebilmesi için özel bir dedektifin konuya dahil olması gerekmektedir. Bu da, tahmin edebileceğiniz gibi Denzel Washington'dan başkası değildir. Lincoln Rhyme adındaki bu dedektif, daha öncesinde geçirdiği bir kaza sonucu göçük altında kalmış ve belden aşağısını kullanamaz hale gelerek felç geçirmiştir.

Güzel kızımız Angelina Jolie, yani Amelia Donaghy ise karşımıza bu cinayetleri çözüp, katili yakalamak için hırs yapmış bir sokak polisi olarak karşımıza çıkıyor.

Bu ikilinin ortaklaşa yürüteceği operasyonlar ve tahminler neticesinde bakalım bu zeki katili yakalamak mümkün olacak mı? Yoksa ortaya daha farklı senaryolar mı çıkacak?

IMDB'de 6.7 gibi bir puan aldıysa da, daha yüksek bir değer de olan bu filmi izlerken büyük zevk alacağınıza ve bir yapbozun parçalarını birleştirirken aynı zamanda gerilimi de iliklerinize kadar hissedeceğinize eminim.

Kemik Koleksiyoncusu Oyuncuları


Denzel Washington (Lincoln Rhyme)
Angelina Jolie (Amelia Donaghy)
Queen Latifah (Thelma)
Michael Rooker (Captain Howard Cheney)
Michael McGlone (Dedektif Kenny Solomon)
Luiz Guzman (Eddie Ortiz)
John Benjamin Hickey (Doktor Barry Lehman)
Ed O'Neill (Dedektif Paulie Sellitto)

Kemik Koleksiyoncusu Fragman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder