7 Mart 2019 Perşembe

Sanalüstü 2: Karanlık Web Film Konusu, Fragman ve Oyuncuları

İnternetin karanlık yüzü ile karşılaşmaya hazır mısınız? Unfriended: Dark Web isimli bu gerilim filmi ile bir grup gencin yaşayacağı korku dolu anları iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Unfriended dark web filmi

Genç yaştaki Matias, sıradan bir günde herhangi bir internet kafe dükkanında kime ait olduğu bilinmeyen bir dizüstü bilgisayar buluyor. Kayıp eşya bölümüne götürdükten ortalama üç dört hafta sonra bilgisayarın hala kimse tarafından alınmadığını görünce bunu evine götürmeye karar veriyor. Merakına yenilen Matias, bilgisayarda bulunan gizli dosyaları fark edip, içerisinde ne olduğuna bir göz atmak istiyor.


İnternetin karanlık yüzü olan ve Deep Web olarak bilinen yapı, bir oyun içerisine gizlenmiş olarak bilgisayarda bulunmaktadır. Bu gizli internette, bağımlılık yaratan maddeler, cinsel içerikler ve birini öldürmesi için kiralık katil bile tutabileceğinizi düşünün. Hatta bu sistemin kullanıcıları, birbirleri ile işledikleri suçların görüntülerini ve kanıtlarını paylaşabilmektedir.

Bilgisayarın asıl sahibinin de bu kullanıcılardan biri olduğunu öğrenen Matias, diğer arkadaşlarına da durumu anlatıp, onların da olaya dahil olmasına neden olur.

Ancak birden bire ortaya çıkan tehlikeli adamlar, başta Matias olmak üzere, tüm bu arkadaş grubunu tek tek ortadan kaldırmaya başlamaktadır.

Eğer gece vakti gerilim yüklü bir film izlemek istiyorsanız, IMDB puanı 5.6 olan Sanalüstü 2 Karanlık Web filmi tam size göre!

Filmin Oyuncu Kadrosu


Colin Woodell (Matias)
Stephanie Nogueras (Amaya)
Betty Gabriel (Nari)
Rebecca Rittenhouse (Serena)
Andrew Lees (Damon)
Connor Del Rio (AJ)

Unfriended: Dark Web Fragman Videosu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder