20 Temmuz 2020 Pazartesi

Lavender Filmi Konusu ve Oyuncuları

Bugün sizlere çok sağlam ve izlemesi keyifli bir gerilim filmi buldum. Zaten konusunu okuduğunuz vakit ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Gerçi en iyi gerilim filmi diyemem ama sonuç olarak güzel bir gece geçirmek için bence son derece ideal. Neyse önce bi' konuya giriş yapalım sonra fragman ve oyuncu kadrosundan da bahsederiz.

Lavender Filmi Konusu


Şimd filmimizde Jane isminde bir kadın var. Bu kadıncağız bir trafik kazası geçiriyor ve her ne kadar klişe hale gelen bir sonuç olsa da, hafızasını yitiriyor. Tam neler oluyor, ben kimim triplerine girmişken, bir şeyi fark ediyor. Jane kızımız aslında bir fotoğrafçıdır. Dolayısıyla, geçmişte çekmiş olduğu tüm fotoğrafları incelemeye başlıyor ve bu sayede bir şeyler anımsayabileceğini düşünüyor.

lavender filmi


Gayet mantıklı değil mi? Ama kazın ayağı öyle değil işte. Fotoğraflara bakıp geçmişi hakkında ipuçları kovalarken aslında arkaplanda daha farklı bir problemin olduğunu fark ediyor. Çünkü çekmiş olduğu fotoğraflarda ona garip gelen bazı detaylar yakalıyor. Hatta bu garipliklerin ailesinin ölümü ile ilgisi olabileceğini de düşünüyor.

lavender kaza

Daha detaylı bir hafıza yenileme için de bir psikologa gitmeye karar veren Jane, bu sayede geçmişini daha iyi hatırlayıp bu fotoğrafların esrarını çözmek için içinde bir umut taşıyor. Gerilimi ve merak uyandırıcı özellikleri ile Lavender filmini blogumda paylaşmaya değer buldum. Umarım sende izlemeye değer bulursun ;) Bu arada hafızayı ve zekayı zorlayacak bir öneri yapacak olursam: Coherence filmi tam sana göre olabilir.

lavender konusu

Lavender Filmi Fragmanı İzle




Lavender Filmi Oyuncuları


Jane (Abbie Cornish)
Patrick (Dermot Mulroney)
Liam (Justin Long)
Alice Rutter (Lola Flanery)
Alan (Diego Klattenhoff)
Genç Jane (Peyton Kennedy)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder